Lieve jij!

– Wil je meer plezier, rust en geluk ervaren in jezelf?
– Wil je in je kracht blijven/komen in deze turbulente tijd?
– Wil je antwoorden en inzichten ontvangen over je klacht/probleem die je daadwerkelijk verder kunnen helpen op je pad?
– Wil je het nu echt anders gaan doen en je oude patroon doorbreken?
– Wil je tips krijgen die je gedurende je hele leven kunt inzetten om bij jezelf te blijven/te komen? 

Herken je je in deze vragen? Of heb je een andere vraag, klacht of probleem waar je mee worstelt, tegenaan loopt? Lees gerust verder om te ontdekken of ik jou kan helpen/begeleiden in mijn praktijk.

Hoe werkt het?

Ben je een kind, jongere, (jong-)volwassene of (ex-)stel met een vraag, probleem of klacht: dan ben je welkom! Dit kan zijn over je bijv. je volle hoofd, patronen die zich blijven herhalen, lichamelijke klachten (bijv. hoofdpijn), vragen over voeding/leefstijl, emotionele problemen (bijv. woede-aanvallen), relatieproblemen, moeite met je balans of grenzen of niet weten welke keuze je moet maken en wat je hier komt doen op aarde. Kortom: voor de meeste vragen op mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch of spiritueel gebied kun je bij mij terecht. Omdat je het anders wilt en je lekkerder wilt voelen! 
Tijdens de sessie krijg je inzicht in oude patronen en kun je het anders gaan doen. Je ontvangt o.a. antwoorden en tips waardoor helderheid ontstaat. Je kunt hierdoor meer rust, plezier en geluk ervaren. Met als voordeel dat dit een positief effect heeft op je omgeving. Je kunt daadwerkelijk weer verder en de handvatten die je hebt ontvangen kun je op elk moment zelf inzetten. Zodat je steeds meer jouw leven kunt leven in verbinding met jezelf. 

Afhankelijk van de vraag/klacht en wat nodig is voor jou/jullie werk ik met systemisch werk (opstellingen), lichaamswerk, spiegelwerk (Kindertolk) voedingsadvies, Brainspotting, innerlijk werk, een reading, healing/clearing of een combi hiervan. Ter ondersteuning van je proces werk ik Bach Bloesemremedies, speciaal op jou afgestemd.
We ontmoeten elkaar voor een sessie in mijn praktijk aan huis in Alphen aan den Rijn. Het is ook mogelijk om via beeldbellen of telefonisch contact te hebben. Of als het fijner is (bijv. bij kinderen) kan ik op afstand invoelen, waarna je een gesproken verslag ontvangt.

 

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Joyce Dullaart (1977). Moeder van Bram, Tijs en Fien. Mijn reis tot nu toe is zeker wervelend; altijd in beweging. Elke dag leer ik weer en gebruik ik mijn levenservaringen naast mijn opgedane kennis via diverse opleidingen in mijn praktijkwerk. Als ‘hooggevoelig’ persoon ben ik op mijn 28e bewust geworden van mijn ontdekkingsreis en werk inmiddels sinds 2008 als coach en therapeut. Mensen intrigeren mij en ik ben altijd op zoek hoe het beter/anders kan. Ik zie verbanden, patronen, spiegel graag en laat mensen zichzelf weer voelen/ervaren, zodat ze weer verder kunnen op hun pad. Ik werk holistisch, omdat ik van mening ben dat alles met elkaar samenhangt en dus ook effect op elkaar heeft. Om te werken aan een probleem/klacht mogen alle lagen (mentaal, fysiek, emotioneel, energetische en spiritueel) worden aangesproken. Zodat je daadwerkelijk bij de kern komt. 
Ik ben als het ware een brug tussen de kosmos en de aarde. Ik begrijp beide werelden en vertaal en werk met energie. Ik geloof in het zelfhelend vermogen en eigen wijsheid van de mens. Ik geef je graag handvatten mee die je op elk gewenst moment in je leven kunnen inzetten. Met als doel steeds dat je steeds meer je eigen leven kunt leven in verbinding met jezelf!

Contact

Wil je meer informatie en/of een afspraak maken?
Wil je op de hoogte gehouden worden voor events en ander nieuws via de app?
Dan kun je contact opnemen met mij via info@joycedullaart.nl of via 06 48945869.
Of door onderstaand formulier in te vullen!
Je kunt mij ook vinden op Facebook en Instagram.