november, 2020

11nov8:30 pm9:00 pmCONNECT!

Meer

Informatie over deze workshop

Verbinden met jezelf! Door te ontspannen, mediteren en wat er voor jou op dat moment goed is. Je kunt of live aanwezig zijn bij de groep bij Woudina & Co in Nieuwkoop. Of op afstand meedoen vanuit een fijne plek thuis.

Inhoud:
Tijdens CONNECT! kun je een moment tot jezelf komen en loslaten wat niet meer nodig is. Je stemt door je deelname automatisch af op het veld. Vervolgens vindt in jouw veld plaats wat plaats mag vinden ten behoeve van jouzelf! Je hoeft hiervoor verder niets te doen. Jouw lichaam weet precies wat goed is voor jou! Je kunt ook je kind(eren) en/of je huisdier(en) hiervoor opgeven! Zij hoeven niet bewust aanwezig te zijn tijdens CONNECT!, bijvoorbeeld doordat ze slapen.

Doe je live mee in de groep, dan beginnen we met een oefening om even tot jezelf te komen, waarna de meditatie van een half uur begint. De deelnemers die vanaf hun eigen plek op afstand meedoen tunen dan in. Na afloop doe ik verslag in de groep en is er ruimte voor de deelnemers om ervaringen te delen. Alle deelnemers (in de groep en op afstand) ontvangen per mail een verslag van de sessie met daarin tips.

Investering en aanmelden:
De investering is EUR 15,- per deelnemer als je live deelneemt in de groep. Het is EUR 10,- per deelnemer als je op afstand deelneemt.
Deelname in de groep (live) heeft meestal een krachtiger resultaat.

CONNECT! is van 20.30 u tot 21.00 u. De deelnemers in de groep zijn vanaf 20.00 u welkom. We beginnen om 20.15 u met een ontspanningsoefening. Na de sessie is er van 21.00 u tot ong. 21.15 u ruimte voor het delen van het verslag en ervaringen. Kleding waar je je lekker in kunt bewegen is aan te raden! Je mag zelf je matje en eventueel dekentje en kussen meenemen!

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@joycedullaart.nl of het contactformulier op deze website in te vullen.

(CONNECT! heette voorheen de ENERGYGROUP)

Ervaringen:
”Ik heb mij tijdens de sessie heel rustig gevoeld en kon merken dat ik als het ware iets zwaarder werd waarschijnlijk door het loslaten van ballast.
Na CONNECT! was ik heel ontspannen.”
”Het thema Selfcare en Selflove is zeker actueel voor mij om nog meer mee aan de slag te gaan. De tekeningen die jij hebt doorgekregen (in verslag) ga ik zeker geregeld bekijken om zo de innerlijke stilte in mijzelf weer op te zoeken!”
”Aan het einde van CONNECT! heb ik veel rust ervaren en dat werkt nog steeds door! Een aanrader!”

Tijd

woensdag 11 november 20:30 - woensdag 11 november 21:00

Locatie

Bij Woudina & Co (groep) of vanuit een eigen fijne plek (op afstand)

Handelsweg 2 in Nieuwkoop (groep) of vanuit een eigen fijne plek (op afstand)

X