ENERGYGROUP

12jan8:30 pm9:00 pmENERGYGROUP

Informatie over deze workshop

De verbinding ervaren met jezelf. Loslaten van o.a. beperkende gedachten, overtuigingen en niet meer werkende programma’s. Contact maken met het veld. In een veilige setting, vanuit je fijne eigen omgeving.

Inhoud:
De ENERGYGROUP is een moment om bewust jezelf te kunnen ervaren, om o.a. in de energie op te kunnen ruimen van dat wat je niet meer dient en inzichten te kunnen krijgen die je op dat moment nodig hebt. Opdat je meer en meer je eigen leven kunt leiden!
Je doet dit vanuit een eigen fijne plek (op afstand), waardoor je je automatisch afstemt op het veld van de ENERGYGROUP. Dit veld – dat we samen creëren – en dat gefaciliteerd wordt, zorgt voor een versterkt effect. Waardoor er vervolgens datgene kan gebeuren in jouw eigen veld dat op dat moment nodig voor jou is. Je hoeft hiervoor verder niets te doen. Jouw lichaam weet precies wat goed is voor jou!
Ik faciliteer de groep op afstand tijdens de sessie. Je ontvangt na afloop in een filmpje o.a. info en tips om o.a. in liefde bij jezelf te blijven in deze ‘intensieve’ periode. De ENERGYGROUP is van 20.30 u tot 21.00 u.

Investering en aanmelden:
De investering is EUR 10,- per deelnemer. Je kunt ook je kind(eren) aanmelden voor de ENERGYGROUP. Hij/zij hoeft niet fysiek aanwezig te zijn.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@joycedullaart.nl of het contactformulier op deze website in te vullen.

Ervaringen:
”Ik heb mij tijdens de sessie heel rustig gevoeld en kon merken dat ik als het ware iets zwaarder werd waarschijnlijk door het loslaten van ballast.
Na de ENERGYGROUP was ik heel ontspannen.”
”Het thema Selfcare en Selflove is zeker actueel voor mij om nog meer mee aan de slag te gaan. De tekeningen die jij hebt doorgekregen (in verslag) ga ik zeker geregeld bekijken om zo de innerlijke stilte in mijzelf weer op te zoeken!”
”Aan het einde van de ENERGYGROUP heb ik veel rust ervaren en dat werkt nog steeds door! Een aanrader!”

Meer

Tijd

woensdag 12 januari 20:30 - woensdag 12 januari 21:00

Locatie

Vanuit een eigen fijne plek (op afstand)