ENERGYGROUP

06okt8:30 pm9:00 pmENERGYGROUP

Informatie over deze workshop

Verbinden met alles in jezelf! Door te ontspannen, mediteren: dat wat er voor jou op dat moment goed is. En dit vanuit een fijne plek thuis!

Inhoud:
De ENERGYGROUP is een moment om bewust jezelf te kunnen ervaren, om o.a. in de energie op te kunnen ruimen van dat wat je niet meer dient en inzichten te kunnen krijgen die je op dat moment nodig hebt. Je stemt je door je deelname automatisch af op het veld van de ENERGYGROUP. Dit veld – dat we samen creëren – en dat gefaciliteerd wordt, zorgt voor een versterkt effect. Waardoor er vervolgens datgene kan gebeuren in jouw eigen veld dat op dat moment nodig voor jou is. Je hoeft hiervoor verder niets te doen. Jouw lichaam weet precies wat goed is voor jou! Je kunt ook je kind(eren) hiervoor opgeven. Zij hoeven niet bewust aanwezig te zijn tijdens de ENERGYGROUP, bijvoorbeeld omdat ze slapen.

Je ontvangt een gesproken verslag van de sessie met daarin info en tips om o.a. in liefde bij jezelf te blijven in deze ‘intensieve’ periode. De ENERGYGROUP is van 20.30 u tot 21.00 u.

Investering en aanmelden:
De investering is EUR 10,- per deelnemer. Indien je ervoor kiest om 3 maal achter elkaar mee te doen dan krijg je EUR 3,- korting.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@joycedullaart.nl of het contactformulier op deze website in te vullen.

Ervaringen:
”Ik heb mij tijdens de sessie heel rustig gevoeld en kon merken dat ik als het ware iets zwaarder werd waarschijnlijk door het loslaten van ballast.
Na de ENERGYGROUP was ik heel ontspannen.”
”Het thema Selfcare en Selflove is zeker actueel voor mij om nog meer mee aan de slag te gaan. De tekeningen die jij hebt doorgekregen (in verslag) ga ik zeker geregeld bekijken om zo de innerlijke stilte in mijzelf weer op te zoeken!”
”Aan het einde van de ENERGYGROUP heb ik veel rust ervaren en dat werkt nog steeds door! Een aanrader!”

Meer

Tijd

woensdag 6 oktober 20:30 - woensdag 6 oktober 21:00

Locatie

Vanuit een eigen fijne plek (op afstand)