augustus, 2021

18aug8:30 pm9:00 pmENERGYGROUP

Informatie over deze workshop

Verbinden met jezelf! Door te ontspannen, mediteren en wat er voor jou op dat moment goed is. En dit vanuit een fijne plek thuis!

Inhoud:
Tijdens de ENERGYGROUP kun je een moment tot jezelf komen en loslaten wat niet meer nodig is. Je stemt door je deelname automatisch af op het veld. Vervolgens vindt in jouw veld plaats wat plaats mag vinden ten behoeve van jouzelf! Je hoeft hiervoor verder niets te doen. Jouw lichaam weet precies wat goed is voor jou! Je kunt ook je kind(eren) hiervoor opgeven! Zij hoeven niet bewust aanwezig te zijn tijdens de ENERGYGROUP, bijvoorbeeld omdat ze slapen.

Je ontvangt een verslag van de sessie met daarin info en tips om o.a. bij jezelf te blijven in deze ‘onstuimige’ periode. De ENERGYGROUP is van 20.30 u tot 21.00 u.

Investering en aanmelden:
De investering is EUR 10,- per deelnemer.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@joycedullaart.nl of het contactformulier op deze website in te vullen.

Ervaringen:
”Ik heb mij tijdens de sessie heel rustig gevoeld en kon merken dat ik als het ware iets zwaarder werd waarschijnlijk door het loslaten van ballast.
Na de ENERGYGROUP was ik heel ontspannen.”
”Het thema Selfcare en Selflove is zeker actueel voor mij om nog meer mee aan de slag te gaan. De tekeningen die jij hebt doorgekregen (in verslag) ga ik zeker geregeld bekijken om zo de innerlijke stilte in mijzelf weer op te zoeken!”
”Aan het einde van de ENERGYGROUP heb ik veel rust ervaren en dat werkt nog steeds door! Een aanrader!”

Meer

Tijd

woensdag 18 augustus 20:30 - woensdag 18 augustus 21:00

Locatie

Vanuit een eigen fijne plek (op afstand)

Vanuit een eigen fijne plek (op afstand)

X