Je kind beter begrijpen!

28okt8:00 pm10:00 pmJe kind beter begrijpen!

Informatie over deze workshop

Heb je moeite met het gedrag van je kind op welke manier dan ook? Met zijn/haar eetgedrag, driftbuien, niet luisteren, hooggevoeligheid etc.?
”Je kind beter begrijpen!” is een infoavond voor ouders en iedereen die met kinderen werkt met inzichten en tips over wat jouw kind te vertellen kan hebben en hoe jij hiermee om kunt gaan.

Inhoud:
Tijdens de avond vertellen we over wat er onder het gedrag van een kind kan zitten. Denk hierbij aan het spiegelgedrag van het kind naar de ouder/leerkracht. Daarnaast delen we ervaringen en krijg je tips mee hoe om te gaan met jouw kind. Zodat je aan het einde van de avond met inzichten en handvatten naar huis kunt om jouw kind beter te begrijpen!

Voor en door wie:
De avond is voor elke ouder, leerkracht en pm’er die meer inzicht wilt krijgen in wat er speelt bij zijn/haar/het kind. Zodat de thuis-/school-/opvangsituatie meer ontspannen kan worden. De avond wordt begeleid door Woudina den Dolder (www.woudina.nl) en Joyce Dullaart.

Investering en aanmelden:
Jouw investering is EUR 22,50.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@joycedullaart.nl of het contactformulier op deze website in te vullen.

 

Meer

Tijd

woensdag 28 oktober 20:00 - woensdag 28 oktober 22:00