Liefde voor Jezelf!-middag

05nov1:00 pm4:00 pmLiefde voor Jezelf!-middag

Informatie over deze workshop

Zaterdagmiddag 5 november van 13.00 u tot ong.16.00 u staat in het teken van Liefde voor Jezelf! Deze middag is bedoeld voor vrouwen die meer zelfvertrouwen, rust, kracht en plezier willen ervaren. Voor vrouwen die kennis willen maken of een stap verder willen komen met o.a. opstellingen- en innerlijk werk. Voor vrouwen die handvatten willen ontvangen voor een leven in meer liefde voor zichzelf.

Inhoud:
We gaan tijdens de bijeenkomst dieper in op het onderwerp zelfliefde en wat hier (onbewust) effect op kan hebben opdat jij niet volledig zelfliefde kunt ervaren. Er is ruimte om je ervaringen te delen en vragen te stellen. Je gaat ervaren hoe je je energieveld optimaal zelf kunt gebruiken en schoon kunt houden, opdat je makkelijker bij jezelf kunt blijven. Je ontvangt een clearing/healing incl. activaties van je systeem, waardoor je o.a. meer rust kunt ervaren. Daarnaast begeleid ik elke deelnemer met een opstelling zodat jij daadwerkelijk weer een stap verder kunt op jouw pad vanuit eigenliefde. Tijdens de opstelling ervaar je onder andere inzichten vanuit je onderbewuste, waardoor het bijv. eenvoudiger gaat om het nu echt anders te doen.
Na afloop ga je naar huis als een opgeruimde en meer uitgebalanceerde jij met inzichten en persoonlijke handvatten om nog meer liefde voor jezelf te kunnen ervaren!

Voor wie:
Voor vrouwen die een stap willen maken in zichzelf om meer zelfverzekerd, bewust en met plezier in het leven te staan! Er is ruimte voor max. 4 vrouwen. Na deze middag is er een mogelijkheid om het programma ‘Liefde voor Jezelf’ te volgen. Laat het mij even weten als je hier mee info over wilt.

Investering en aanmelden:
Jouw investering is EUR 60,-.
Je ontvangt hiervoor:
– Uitleg over het thema zelfliefde, welke factoren van invloed zijn, opdat je (nog) meer inzicht krijgt hoe dit effect heeft (gehad) op jou.
– Uitleg over je energieveld en een oefening hoe je deze optimaal kunt gebruiken en opschonen.
– Een clearing/cleansing/healing en activatie van je systeem.
– Een opstelling met innerlijk werk om o.a. blokkades zichtbaar te maken opdat deze niet meer nodig zijn, waardoor je meer ruimte ervaart om jouw leven te leven.
– Inzichten en handvatten waar je zelf thuis mee verder kunt.
– Een warm bad met ‘gelijkgestemden’.
– Drinken en (ook gezond) lekkers.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@joycedullaart.nl of het contactformulier op deze website in te vullen.

Meer

Tijd

zaterdag 5 november 13:00 - zaterdag 5 november 16:00