LIEVE MOEDER!

07okt9:30 am10:45 amLIEVE MOEDER!

Informatie over deze workshop

LIEVE MOEDER! is een moment helemaal alleen voor jou! Waarbij je kunt ontspannen en tips mag ontvangen over hoe je als moeder bij jezelf blijft in de drukte van het gezin; de drukte van alledag.

Inhoud:
Tijdens dit moment voor jouzelf zullen we onder ander ontspanningsoefeningen doen in de vorm van lichte lichaamsoefeningen en meditatie. Daarnaast wordt er ingegaan op hoe je je als moeder kunt bewegen door de drukte van alledag, zonder daarbij jezelf te verliezen. Er is ruimte om je persoonlijke vragen te stellen, je ervaring te delen. Dat het meer ontspannen mag en met meer plezier! Na afloop is er ruimte om na te praten met een kopje thee voor wie dat wilt!

Voor en door wie:
Iedere moeder die op zoek is naar een moment voor zichzelf is welkom! LIEVE MOEDER! vindt eenmaal per maand plaats. Indien er behoefte is, worden er meer momenten (evt op andere dag) ingepland!

Investering en aanmelden:
Jouw investering is EUR 15,-. Comfortabele kleding is aan te raden! Je mag zelf je matje en evt. een dekentje en kussen meenemen.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@joycedullaart.nl of het contactformulier op deze website in te vullen.

 

Meer

Tijd

woensdag 7 oktober 9:30 - woensdag 7 oktober 10:45

Locatie

Woudina & Co

Handelsweg 2, Nieuwkoop