LIEVE SAMEN!

09sep7:45 pm10:30 pmLIEVE SAMEN!

Informatie over deze workshop

LIEVE SAMEN! is een inspirerende avond voor jou en/of je partner!
Liefde en relaties: mooi, uitdagend, versterkend…Zomaar een paar kreten. Wat betekent het voor jou? Gaat het jou/jullie gemakkelijk af samen of staan jullie voor een (aantal) uitdagingen in jullie liefdesrelatie?

Inhoud:
Een avond met inspiratie, tips, inzichten, opstellingen en misschien wel een andere kijk op liefdesrelaties.
Aan bod komen o.a:
– Wat is het doel van een liefdesrelatie?
– Wat verandert er in een liefdesrelatie in deze tijd?
– Hoe krijg je balans in je relatie?

Tijdens deze avond gaan we hier dieper op in en krijg je tips en handvatten om jouw relatie te verdiepen en meer liefde te kunnen ervaren: in jezelf en met de ander. Ook ga je aan de slag om te kijken waar jullie staan en waar je naar toe mag.

Voor en door wie:
Het event LIEVE SAMEN! is voor iedereen die meer liefde wilt gaan ervaren in zijn/haar liefdesrelatie(s). Er is plek voor max. 10 personen. Je kunt zowel samen met je partner als alleen naar deze avond komen.
De avond wordt begeleid door Joyce Dullaart en Tjalling Hoogkamp. Door hun eigen ervaringen met relaties en in hun huidige relatie en ervaring als coach bieden zij een veilige basis voor jou/jullie om misschien wel een nieuwe start te maken van jullie reis samen!

Investering en aanmelden:
Jouw investering is EUR 65,-. Kom je samen dan betaal je EUR 120,-.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@joycedullaart.nl of het contactformulier op deze website in te vullen.

Meer

Tijd

woensdag 9 september 19:45 - woensdag 9 september 22:30