LIEVE ZELF!

31aug2:00 pm5:00 pmLIEVE ZELF!

Informatie over deze workshop

LIEVE ZELF! is een inspirerende middag voor jouZelf!
Volledig in het teken van zelfliefde met als kernwoorden: inspiratie, meditatie en creatie. Een middag lief zijn voor jezelf met o.a. tips, inzichten, een stap dichter bij jezelf komen om jouw heelheid ervaren, loslaten wat je niet meer dient, je eigen frequentie ervaren, ontspannen en vanuit de ruimte in jezelf dit vastleggen in een eigen creatie (tekenen, schilderen, schrijven).

Inhoud:
De middag begint met een inspirerend verhaal en tips over zelfliefde, waarna we gaan mediteren. Tijdens de meditatie faciliteert Joyce in de energie om o.a. jezelf te omarmen, los te laten wat niet meer nodig is en contact te maken met jouw Hogere Zelf. Jouw zelfhelend vermogen gaat op dat moment aan de slag en weet wat goed voor jou is! Om vervolgens uit de ruimte en stilte die je kunt ervaren te gaan creëren. Dit kunnen ideeën zijn, en ook bijv. een blokkade die nog aandacht mag krijgen zodat het daarna in jou kan gaan stromen. Dit doe je d.m.v. tekenen (potloden, wasco, pastel,), schilderen (platte vlak) en/of schrijven onder begeleiding van Femke. Bij mooi weer kan dit in de tuin!
Door samen te zijn creëren we een veld van licht en liefde waardoor dit krachtig voor je kan werken! Tevens helpen we de aarde hier weer een stukje mee! De middag heeft zelfliefde als rode draad, daarnaast volgen we wat er op dat moment mag gebeuren.

Voor en door wie:
Iedere volwassene die de liefde in zichzelf wilt ervaren is welkom! Er is ruimte voor max. 8 deelnemers. De middag wordt begeleid door Joyce Dullaart (energiewerk) en Femke de Jonge (creatieve gedeelte).

Investering en aanmelden:
Jouw investering is EUR 75,-.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@joycedullaart.nl of het contactformulier op deze website in te vullen.

Ervaringen:
”Wat een fijne, mooie, ontspannen en bijzondere workshop “Lieve zelf” heb ik mogen ervaren. Tijdens de meditatie die heel prettig begeleid werd door Joyce kwamen er prachtige inzichten naar boven, die vervolgens onder begeleiding van Femke door middel van creativiteit geuit mochten worden. De hele middag voelde als vertrouwd en veilig. Alles mocht en kon er zijn!”
”Joyce & Femke hebben een hele fijne, rustige en liefdevolle energie. Ze voelen heel goed aan wat er op dat moment voor jou nodig is. Ik ben heel dankbaar dat ik deze workshop heb mogen volgen.”
”Ik heb mooie, ook wel pittige persoonlijke stukken mogen doorleven en in liefde kunnen omarmen. Dit heeft mij rust, ruimte en vooruitgang opgeleverd. Deze middag was het meer dan waard!”

Meer

Tijd

maandag 31 augustus 14:00 - maandag 31 augustus 17:00