maart, 2022

26mrt1:00 pm4:30 pmLiefde voor jezelf: vreugde! VOL

Informatie over deze workshop

De bijeenkomst van 26 maart is VOL, zaterdag 9 april is er nog plek!

Zaterdagmiddag 26 maart van 13.00 u tot 16.30 u staat in het teken van vreugde, van joy! Deze middag maak je een reis in jezelf om te kijken wat jou in de weg staat; wat jou nog belemmert, om een volgende stap te maken naar het ervaren van meer vreugde in je leven! Waardoor je meer jouw eigen kleuren kunt gaan leven!

Inhoud:
We gaan tijdens de bijeenkomst dieper in op het onderwerp zelfliefde en vreugde. Er is ruimte om je ervaringen te delen en vragen te stellen. Je ontvangt een clearing/healing incl. activaties van je systeem, waarna je nog meer uitgelijnd op jezelf bent, waardoor je o.a. meer balans kunt ervaren. Daarnaast begeleid ik elke deelnemer met een opstelling zodat jij daadwerkelijk weer een stap verder kunt op jouw pad vanuit eigenliefde in vreugde.
Na afloop ga je naar huis als een opgeruimde en meer uitgebalanceerde jij met inzichten en persoonlijke tips om nog meer liefde voor jezelf en vreugde te ervaren!

Voor en door wie:
Voor vrouwen die een stap willen maken in zichzelf en meer vreugde in hun leven willen ervaren! Er is ruimte voor max. 4 vrouwen.

Investering en aanmelden:
Jouw investering is EUR 50,-. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd!
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@joycedullaart.nl of het contactformulier op deze website in te vullen.

Meer

Tijd

zaterdag 26 maart 13:00 - zaterdag 26 maart 16:30

X