Ik heb mijn zoon weer terug!

december 23, 2020

l

Joyce Dullaart

Ze kwam bij me met de vraag of ik een ENERGY Reading, Clearing & Healing op afstand wilde doen voor haar zoon (8 jaar). Zij had een nieuwe woning, alleen gaf haar zoon aan niet bij haar te willen slapen. Ze merkte dat dit haar raakte en wilde weten wat hierachter kon zitten. Zodat ze in ieder geval er alles aan had gedaan.

Ik mocht direct aan het begin van de sessie op zowel moeder als zoon intunen. Het voelde bij haar dat ze heel erg in haar hoofd zat. Ze mag zakken in vertrouwen hoorde ik. Dit werd nu belemmerd door oude stukken (energie). Eén stuk dat hierbij zichtbaar werd is dat tijdens een ander leven ooit een kind bij haar is weggenomen. Dit deel werd dus in haar aangeraakt en zichtbaar gemaakt, doordat haar zoon heeft gezegd niet bij haar te willen slapen. Ondertussen mocht ik haar veld ‘schoonmaken’, zodat ze dit in de energie kon loslaten.

Je bent veilig, jij bent helemaal oké, jij bent moeder! Dit mantra mag ze de komende tijd tegen haarzelf, tegen haar innerlijk kind zeggen. Haar eigen kind zie ik lachen en hij bedankt me.

Haar zoon geeft in de energie aan dat hij ruimte nodig heeft. Ruimte om uit te zoeken wie hij is. Laat hem, geef hem het vertrouwen dat hij altijd welkom bij je is, is de boodschap voor haar.

Hij geeft aan dat hij zijn moeder soms zo serieus vindt. We strooien samen ‘’pixie dust’’ in het energieveld van zijn moeder. De boodschap voor haar is: verruim je eigen speelveld, je mag gaan spelen, go with the flow. Hij danst blij om het veld.

Ik hoor dat ik nog tegen hem mag zeggen dat hij kind mag zijn, dat hij niet voor zijn moeder hoeft te zorgen. Hij geeft me een high-five. Daarna mag de sessie afgerond worden en mocht ik het gesproken verslag delen.

Na een week hoor ik van moeder dat ze haar zoon weer terug heeft! Hij wil weer bij haar slapen en hij is aan het ontdekken, aan het spelen! Hij wil op voetbal, daar is hij al een paar maanden mee bezig, en nu kan hij de stap maken! Zij heeft meer vertrouwen en kan hem laten. Thank you Universe! #spiegels #energywork #love #motherchild