Omarmen, loslaten, ruimte, stilte, luisteren, creëren

juni 12, 2020

l

Joyce Dullaart

Omarmen, loslaten, ruimte, stilte, luisteren, creëren
Omarmen, loslaten, ruimte, stilte, luisteren, creëren

Het lijkt wel een mantra. Het klinkt zo makkelijk. En dat is het ook. Als het lukt. Als je zover bent dat je bewust kunt ervaren dat je op deze manier bij de ruimte komt in jezelf. Waardoor je door het ervaren van de stilte in jezelf je innerlijke stem kunt horen, en daarna de stappen kunt gaan nemen die op dat moment nodig zijn!

Afgelopen zondag was ik mij bewust van de werking van deze mantra. Ik voelde van alles in mijzelf en ben gaan wandelen. Ik zei tegen mijzelf: het is oke wat ik voel. Het is oke… Zonder mijn hoofd er verhalen aan te laten hangen, voelde ik dat ik los mocht laten. Ook hierbij: zonder er verhalen aan te hangen. Een paar steentjes langs de waterkant in het water gooiend verder, voelde ik ineens de ruimte in mijzelf. Ik ging zitten en ervaarde de stilte in mij. Waarna ik hoorde wat mijn volgende stap is in mijn werkproces. Vervolgens heb ik 3 uur zitten typen aan de teksten van mijn website. Het rolde er zo uit.

So…. Omarmen, loslaten, ruimte, stilte, luisteren, creëren

#LIEVEZELF