Relaties: op weg naar jezelf!

januari 16, 2022

l

Joyce Dullaart

Een thema in mijn leven is de partnerrelatie, in mijn geval met de man. In mijn leven was ik op zoek naar liefde. Dit zocht ik altijd buiten mijzelf. Na vele relaties kwam ik tot inzicht dat de liefde die ik zocht toch echt in mij zit. En ik degene ben die mij alles kan geven waar ik naar verlang, waar ik behoefte aan heb.

Het is tot nu toe een interessant en leerzaam proces met mooie momenten en diepe diepe dalen. Ik mocht vele programma’s, overtuigingen, verwachtingen en illusies omtrent het partnerschap en mijzelf doorzien, doorvoelen en loslaten. Onder andere op het gebied van verlatingsangst en bindingsangst, verwachtingen ten aanzien van de ander, intimiteit en seksualiteit, vrouw zijn, grenzen stellen en mijzelf uitspreken. Deze lagen mocht ik ont-dekken en dit heeft geleid tot waar ik nu sta: steeds meer vanuit eigenliefde in vrijheid verbonden met mijn partner. En dat is zo fijn!!! Ik ben dankbaar voor alle mannen die ik mocht tegenkomen in mijn leven! En ben nieuwsgierig naar wat er nog komen gaat, want ont-dekken doe ik nog elke dag!

#innerwork #energywork #systemischwerk #opstellingen #zelfliefde #partners #manvrouw #relaties #joycedullaart