I am love!

En jij? Ben jij het waard om het leven te leven dat jou gelukkig maakt? In liefde voor jeZelf en een ander?!

Leefden we voornamelijk vanuit ons hoofd: dit mag nu anders! In dit tijdperk waar we nu als mens leven, mogen we gaan leven in verbinding met ons lichaam én vanuit ons hart. 
Om hier te komen mag je steeds bewuster worden van wat goed voor JOU is. Overtuigingen (illusies), patronen en blokkades in je lichaam kunnen jou belemmeren om volledig vanuit jouw hart te leven. Om te kunnen ervaren dat je heel bent, dat je liefde bent. Niets meer en niets minder!

Lieve Jij, je bent welkom! 

 

Hoe werkt het?

Tijdens dit (transformatie)proces begeleid ik jou door een veilige ruimte in liefde neer te zetten, waarin je gehoord en gezien wordt. Hierdoor kan jouw eigen zelfhelend vermogen aan de slag. Je kunt o.a. inzichten ontvangen, beter luisteren naar wat je lichaam jou te vertellen heeft, loslaten wat je niet meer dient en meer doorstroming in jouw lichaam en energieveld ervaren. Waardoor je elke keer een stap dichter bij de omarming van jezelf, bij jouw eigen waarheid en bij het leven vanuit jouw hart komt! Mijn kracht ligt in healing, innerlijk en systemisch werk en coaching.  

Ik begeleid volwassenen, kinderen, partners die graag samen verder willen én groepen. Dit doe ik, afhankelijk van de vraag, in real life, via de telefoon/videobellen of op afstand. In alle gevallen staat het eigen proces centraal.

Samen

Hieronder stel ik mijzelf en de mensen met wie ik graag samenwerk aan je voor!

Joyce

Moeder van 3 kids, partner van Tjalling, joycedullaart.nl, transformatie,  verbinden, liefdevol, energie, sensitief, kleur, natuur en nog veel meer!

Woudina

Woudina & Co, kinderen, gezin, lichaamsgerichte traumatherapie, voeding, blij, pure aandacht, wandelen, coachhond Charlie en nog veel meer!

Tjalling

Vader van 2 pubers, partner van Joyce, varen, positief, groen, milieu, gevoelig, to the point, mensen in hun kracht zetten en nog veel meer!

Femke

Moeder van 3 jongens, partner van Sjoerd, creatief, down to earth, praktisch, bewust en nog veel meer! 

Events

Hieronder staan de events waar jij en/of je partner aan deel kunt nemen.

 

“Aan het einde van de ENERGYGROUP heb ik veel rust ervaren en
dat werkt nog steeds door! Een aanrader!”

“Wat een fijne, mooie, ontspannen en bijzondere workshop LIEVE ZELF! heb ik mogen ervaren: Ik mocht mooie en ook pittige persoonlijke stukken doorleven en heb deze in liefde kunnen omarmen. Dit heeft mij rust, ruimte en vooruitgang opgeleverd! Deze middag was het meer dan waard!”

“Joyce en Femke hebben een hele fijne rustige en liefdevolle energie. Ze voelen het heel goed aan wat er op dat moment voor jou nodig is. Het event LIEVE ZELF! voelde als vertrouwd en veilig: alles mocht en kon er zijn!”

“Een groot kado voor mijzelf!
Dit zou iedereen eigenlijk moeten doen!”

“Onwijs bedankt voor jouw sessie: je begreep me, hielp me
en liet mij mezelf weer zien! Wat ben ik je dankbaar!”

 

Voor jou

Er zijn diverse mogelijkheden voor jou om een volgende stap te maken naar jouZelf:
1-op-1 sessie: afstemmend op wat jij nodig hebt op dat moment begeleid ik jou met een healing, innerlijk werk, een opstelling, coaching of een combi.
In de natuur: Wij zijn natuur: een sessie in de natuur kan dan ook heel helpend zijn om helder te krijgen wat jij op dat moment nodig hebt om een volgende stap te maken.
Op afstand: alles is energie. Met een sessie op afstand – jij op een fijne plek voor jezelf – faciliteer ik jou, zodat jouw zelfhelend vermogen aan de slag kan gaan. O.a. omarmen, loslaten, ruimte, ontspannen. Net als de ENERGYGROUP, alleen voor jouzelf.
Telefonisch consult/videobellen: Je hebt een vraag, wilt even je verhaal doen… Soms is een 1-op-1 sessie in real life niet nodig en kan ik jou via de lijn begeleiden om o.a. een inzicht te krijgen.

Partners

Liefdesrelaties zijn bedoeld om te komen tot volledige zelfliefde. Daarmee zijn het uitdagende verbindingen die je van alles spiegelen, met als doel om steeds meer van jezelf te gaan houden. Hebben jij en je partner de intentie om samen verder te willen, alleen weten jullie even niet hoe? Dan begeleid ik jullie graag in een sessie om te kijken wat jullie in de weg staat om weer een stap verder in het proces te gaan! Kijk ook eens bij het event LIEVE SAMEN!

Wil je samen echt het diepe in om dichter te komen tot jezelf en elkaar? Informeer dan naar het coachingsweekend op een privéschip. Midden in de natuur, alleen voor jullie twee, onder begeleiding van 2 ervaren coaches (mijn partner en ik).

Kids

Het systeem van een kind kan belast zijn met o.a. overtuigingen waardoor hij/zij niet lekker in hun vel zit. Bijvoorbeeld door bepaalde gedragingen te vertonen die eigenlijk niet bij het kind past, een volwassen rol op zich neemt, moeite heeft om zich te concentreren etc. Dan kan het fijn zijn om via een 1-op1 sessie inzicht te krijgen in wat er blokkeert in het systeem, waardoor de energie niet stroomt. Om vervolgens de blokkade(s) op te heffen, waardoor het kind weer in balans kan komen en zich vrij kan bewegen. Naast een 1-op-1 sessie kunnen kids ook meedoen aan een 1-op-1 healing op afstand of de ENERGYGROUP.

Contact

Wil je meer informatie en/of een afspraak maken? Dan kun je contact opnemen met mij via info@joycedullaart.nl of via 06 48945869. Of door onderstaand formulier in te vullen!
Je kunt mij ook vinden op Facebook en Instagram.