Wat is goed voor jou?

oktober 21, 2020

l

Joyce Dullaart

De energie is heftig; er gebeurt heel veel in onszelf, om ons heen, in ons land en in de wereld. Ik voel dat heel veel mensen het niet meer weten, zich afvragen waarom gebeurt er wat er gebeurt, het niet meer zien zitten, zich afvragen wat doe ik hier op aarde… Ook reageren lichamen sterk op deze energie met o.a. pijn en stijfheid.

Als je dit ook zo ervaart: Voel wat jou kan helpen om jezelf weer te ervaren. Uit je hoofd, in je lichaam. Zodat het weer wat prettiger voor jou kan gaan aanvoelen.
Is dat even je verhaal kwijt bij je partner, bij een vriend(in)? Met een aantal mensen bij elkaar komen om ervaringen te delen? Of juist de rust opzoeken, een dag vrij nemen, een warm bad, creatief bezig zijn of de natuur in? Of heb je meer behoefte aan een ontspannende behandeling, zoals een massage of energetische behandeling om alles los te laten wat je niet meer dient? Voel wat goed is voor jou! Je bent niet alleen. Wat is goed voor jou om door deze tijd heen te komen en het zo prettig mogelijk voor jezelf te maken?

En ken je iemand die het (even) niet meer ziet zitten? Vraag aan diegene wat hij/zij nodig heeft? Een luisterend oor is vaak al genoeg!

#keepongoing #togetherwearestrong #loveyourself #innerpeace #familywork #innerwork #energywork #joycedullaart